Цього року в Харкові планується замінити 85 км магістральних і внутрішньоквартальних теплових мереж, а також мереж гарячого водопостачання.

Про це повідомив перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов.

Терехов зазначив, що в 2019 році в Харкові було перекладено 52,5 км труб.

"Ми пішли на безпрецедентний крок і перекладаємо велику кількість магістральних тепломереж, причому за сучасними технологіями - з трубами в поліуретановому теплоізоляторі. Для цього були виділені кошти з міського бюджету та залучені кошти Світового банку. Зараз у всіх районах ведуться роботи з перекладання магістральних систем теплопостачання. Думаю, до 15 жовтня Харків буде готовий до того, щоб стабільно провести опалювальний сезон",- розповів перший заступник Ігор Терехов.

комунальники, скріншот з відео
комунальники, скріншот з відео


Станом на 1 вересня в Харкові було перекладено 40,3 км магістральних і внутрішньоквартальних теплових мереж, а також мереж гарячого водопостачання.

Наймасштабніші роботи були проведені в: пер. Забайкальському, Садовому проїзді, Стадіонному проїзді, по вул.броненосця «Потьомкін», вул. Богдана Хмельницького, вул. Амосова.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Завершуються роботи: по вул. Фонвізіна, пров. Слюсарному, вул. Киргизькій, вул. Івана Камишева, вул. Дніпровській та ін.

Йдуть роботи по: пр. Московському, пр. Індустріальному, пр. Тракторобудівників, вул. Шевченка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові знизять тарифи на тепло-кому пощастить

Як повідомляє портал «Знай.иа» Сотні тисяч українців обімліють від нових платіжок-переплата 500 грн

Також «Знай.иа " писав, що Опалювальний сезон на носі: українцям пояснили, як удвічі скоротити витрати на тепло