Національна поліція України стала одним з головних нововведень після Революції Гідності. Молодими поліцейськими пишалися, їх критикували за форму і нові порядки. До лав правоохоронців набирали молодих і міцних хлопців і дівчат, які розірвали шаблони пересічних українців про поліцію. До лав правоохоронців прийшли колишні військові-ветерани АТО/ООС), спортсмени та багато інших людей з патріотичними поглядами.

В управлінні Нацполіції в Харківській області служить молода Аліса Алімова, яка нещодавно довела, що ніжна і мініатюрна жінка може бути сильною. Дівчина служить в роті тактико-оперативного реагування. Аліса виграла Кубок Харківської області з військово-спортивного багатоборства в розділі»бойове двоборство".

Патрульна вже є володаркою таких спортивних досягнень, як коричневий пояс з рукопашного бою. Про це повідомляє Управління патрульної поліції в Харківській області.

Дівчина вже встигла стати чемпіонкою світу з рукопашного бою в 2013 і в 2014 роках, чемпіонкою Європи зі змішаних єдиноборств в 2015 році, чемпіонкою світу зі змішаних єдиноборств 2014 і 2015 року.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що поліцейський з Франківська став чемпіоном світу з гирьового спорту. Поліцейський роти особливого призначення Сергій Шваб переміг на змаганнях за Кубок світу з гирьового спорту.

Тажке Знай писав, що спортсмен і правопорушник Вадим Тітушко, чиє прізвище стало назвою для найманих атлетичних хлопців, які здійснюють провокації і насильницькі дії на протестних акціях, став віце-президентом Української Федерації змішаних бойових мистецтв (UFMMA) в Київській області.