Сім'ям, які втратили рідних під час аварії літака Ан-26 в Харківській області, отримають по 1,5 мільйона гривень допомоги.

Про це повідомив під час позачергового засідання Кабінету Міністрів заступник Міністра оборони Ігор Старобінський.

"Міністром оборони прийнято рішення про виплату одноразової допомоги членам сімей загиблих військовослужбовців. Розмір виплат становить 750 прожиткових мінімумів, що становить 1 мільйонів 576 тисяч гривень на кожного", — розповів Старобинский.

Чиновник також додав, що виплати будуть здійснені за рахунок фондів Міноборони.

авіакатастрофа в Чугуєві, скріншот
авіакатастрофа в Чугуєві, скріншот

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, увечері 25 вересня під Харковом розбився військовий літак Ан-26 під час планових навчань. На той момент на борту перебувало 20 курсантів Харківського університету Повітряних сил імені Кожедуба, а також 7 членів екіпажу.

Катастрофа забрала життя 25 людей, двом вдалося вижити. Через деякий час один з курсантів помер у лікарні у важкому стані, життю іншого зараз нічого не загрожує.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українцям показали обличчя екіпажу і курсантів з Ан-26: ким були, і про що мріяли " герої неба"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Загиблий в авіакатастрофі під Харковом курсант мріяв про одне: "завжди відрізнявся від однолітків"

Також «Знай.иа " писав, що Гройсман виринув з небуття і звернувся до українців після авіакатастрофи АН-26: "сподіваюся і вірю…"