У Харкові водій атракціону влаштував ДТП, в якому постраждали діти. Про це повідомляє видання "Об'єктив", посилаючись на інформацію від свого кореспондента з місця події.

Як стало відомо, незвичайна дорожньо-транспортна пригода сталася в парку на бульварі Юр'єва, 2-а. Там на дитячому майданчику перекинувся атракціон "Дитячий паровозик".

Фото: "Об'єктив"
Фото: "Об'єктив"

Фото: "Об'єктив"
Фото: "Об'єктив"

На місце аварії викликали правоохоронців і бригаду швидкої допомоги – кілька дітей отримали серйозні травми, їх госпіталізували.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Фото: "Об'єктив"
Фото: "Об'єктив"

Фото: "Об'єктив"
Фото: "Об'єктив"

Фото: "Об'єктив"
Фото: "Об'єктив"

За попередньою інформацією правоохоронців, водій атракціону на повороті не впорався з керуванням, внаслідок чого потяг перекинувся.

Свідки події відзначають, що водій рухався по майданчику на дуже високій швидкості, явно невідповідною для дитячого атракціону.

Нагадаємо, що киянин сяде на 13 років за вбивство дочки-підлітка.

Як повідомляв портал "Знай.uа", суд відправив під арешт 15-річного звіра, який вбив юну подружку.

Також, "Знай.uа" писав, що словаки спіймали на кордоні Лівійських підлітків-нелегалів.