Днями багато харківських пабліків виставили відео відео, як чоловік вигулює лева.

На ньому цар звірів налаштований дуже благодушно і спокійно дозволяє тріпати себе по холці. Vgorode знайшов Instagram господаря лева і дізнався про його незвичайного домашнього вихованця.

Відео з левом привернуло увагу харків'ян у соціальних мережах. Це лев чи левиця? Як його (або її) звуть?

Привіт, це лев. Йому три з половиною роки. Грива ще не виросла. З дитинства він відгукується на ім'я красень, тому що за допомогою цього слова він відчуває мою любов до себе.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

З якого віку у вас живе лев? За відео здається, що лев зовсім ручний. Розкажіть про його характер.

Лев у мене з самого народження. Коли йому був рівно тиждень, він вперше відкрив свої очі і побачив мене. З тих пір я для нього як мама і як тато, рідний . Ручним він став завдяки довірі до мене. Я для нього — авторитет. У нього навіть не виражений інстинкт хижого звіра. Якби він спочатку був з мамою навіть 2 місяці, його було б важко приручити. Він дуже характерний, добрий і ласкавий. Завдяки йому Я можу зрозуміти, хто є хто. Він відразу відчуває, що у людини всередині і який він.

Не боїтеся свого вихованця? Як ви виховуєте його? Як проводите час разом?

Не потрібно боятися тварин, потрібно боятися людей. Звичайно ж я його не боюся. Він мене прийняв за рідного з самого дитинства, коли я поїв молоком з пляшки. Коли я приходжу з роботи, красень зустрічає мене з любов'ю, теплом і заряджає великою кількістю позитивною енергією.

На вихідних ми з ним буваємо за містом, так як зазвичай він з 22:00 до 6:00 гуляє по території будинку і знаходиться під наглядом датчиків відеоспостереження, модернізованої охоронної системи. Красунчик замінює кілька охоронців.

Улюблена гра красеня-це боротися. Якщо він програє, він цілий день нічого не їсть. Йому треба обов'язково, щоб останній я програв, щоб він мене завалив. Боротьба - це його улюблена гра.

Які умови потрібні для утримання лева: у нього є свій вольєр? Чи доводиться його купати, розчісувати, вигулювати?

Цілодобово за красенем доглядають 2 людини. Іноді до нього приїжджає дресирувальник з-за кордону. Красунчик офіційно зачипований, вакцинований свого часу, має паспорт і проходить регулярне обстеження.

На відео в Instagram лев часто катається в машині. Більшість котів при перевезенні нервують - а як ставиться до поїздок лев? По Харкову теж його катаєте? Куди саме їздили з ним? Як реагували люди?

Я намагаюся не показувати людям лева в місті, так як мало хто може прийняти це. У машині бувало що він їздив по місту-так, але в основному я їду за місто, щоб людей не дивувати, не лякати, не шокувати.

Лев - дуже незвичайний вибір Тварини для домашнього вихованця. Чому ви вирішили завести саме лева, а не кішку, собаку або папужки?

По життю я намагаюся йти по складній дорозі, яка іншим важка, тому я вибрав незвичайне і сильне тварина. І кожна людина може говорити що завгодно, але все залежить від господаря.

Чим харчується лев? Скільки кілограм м'яса в день з'їдає? Чи є у нього улюблена їжа?

Мій красень їсть в добу 7 кг свіжого м'яса, навіть без прожилок. Періодично харчується рибою і куркою, а по неділях у нього розвантажувальний день. Він любить їсти з рук.

Прогодувати і утримувати Лева-недешеве задоволення. Якщо не секрет, чим займаєтеся? Розкажіть про себе.

Що розповісти про себе... Звуть мене Саїд Джавід. Доктор, політик, бізнесмен. Займаюся благодійністю. Живу в Харкові, громадянин України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше П'яний одесит заліз у вольєр з левами і не бажав його залишати: знайшов своїх

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Мережу злили фото "царя" Бердянського зоопарку-груди колесом і шикарна Біла грива

Також «Знай.иа " писав, що Під Києвом фермер поселив у корівнику Лева - " Проживу з ним до старості!"