Ілля Кусік із Рівненщини мріє стати професійним льотчиком.

Про дивовижного підлітка с Рівненщини розповіли у випуску "Свідок НТН".

Хлопець обожнює мандри та мріє про небо. Ілля Кусік із Рівненщини хоче стати професійним льотчиком, але цьому заважає його діагноз - ДЦП.

Батьки хлопця вирішили, що хочуть здійснити мрію сина. І на 17-річчя хлопця зробили йому неймовірний подарунок, а саме польот на літаку.

Детальніше у випуску:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Напомним, на Полтавщині у селі Білики живе хлопець із ДЦП, який пише музику. Володимир Малуха має дитячий церебральний параліч, а ще – отримав золоту медаль за навчання, пише вірші та музичні композиції.

Хоч парубок і не може самостійно пересуватися, але пише музику. 21-річний Володимир Малуха має вдома ноутбук та олівець – усе, що потрібно йому для творчості.

Хлопець пише вірші з 12 років, а останні 6 – створює до них музику. Вчився цьому самостійно через Інтернет. Його тексти про життя та патріотизм.
Щодо своїх треків Володимир консультується із музикантом з Німеччини. Із ним познайомився у соцмережах. Там же отримав перше музичне замовлення. За нього заробив 150 доларів.