У Харкові стався інцидент, який одночасно налякав і насмішив городян. З однієї з автостоянок міста "втік" обмежувач і покотився по вулиці вниз. Про це повідомили місцеві Телеграм-канали.

Як виявилося, на одній з автостоянок автомобіль здавав заднім ходом і збив бетонний обмежувач у вигляді великої кулі. Обмежувач викотився на проїжджу частину і покотився під ухил вулиці. В результаті куля пошкодила кілька автомобілів. Від його ударів залишилися вм'ятини і подряпини.

Пізніше з'ясувалося, що бетонна куля покотилася зі стоянки біля Філармонії на вулиці Римарській. Очевидці інциденту зняли те, що відбувається на відео. На одному з відео чутно, як жінки за кадром вирішують, що потрібно цю кулю зупинити, поки вони обговорюють план дій елемент прикраси вдаряється в один з припаркованих автомобілів.

Нагадавши, Знай писав, що в Запоріжжі на одному з проспектів руйнується цілий будинок. Жителів екстрено евакуюють. Будинок 234 на проспекті Соборному буквально розсипається на очах перехожих. Він знаходиться в аварійному стані, і в будь-який момент може впасти, тому було прийнято рішення евакуювати жителів.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Одесі на вулиці Гоголя руйнується пам'ятник архітектури Будинок Фальц-Фейна, відомий як " будинок з атлантами". Зараз будівля знаходиться в аварійному стані. У зв'язку з тим, що влада не займається реставрацією пам'ятника, одесити самостійно встановили сітку, щоб ліпнина не падала перехожим на голови.

Нещодавно Знай передавав, що в Твері обрушилася будівля річкового вокзалу. Це сталося пізно ввечері 7 серпня.