Українська співачка Христина Соловій стала жертвою шаленого фаната. 24-річний харків'янин погрожував, переслідував співачку і зривав концерти. Після його арешту, Христина розповіла докладніше про переслідування.

Про це співачка розповіла в "Сніданку з 1+1".

Христина Соловій, відома українська співачка, зізналася, що вже два роки її переслідує фанат. Хлопець атакував її в соцмережах за допомогою фейкових акаунтів. Шанувальник артистки посилав їй погрози, писав, що знає, де вона знаходиться і неодноразово зривав концерти. За допомогою ботів в мережі чоловік бронював всі квитки і зривав таким чином концерти.

"Справа була не тільки в зірваних концертах, він унеможливлював просто їх продаж. Люди заходили на сайт і бачили, що все продано"– - зізнається співачка.

Через постійні напади Христина була змушена повністю скасувати два концерти. Їй вдалося провести ще три концерти, але зал був ледь заповнений. Тому Соловій отримала збитки у розмірі понад півтора мільйона гривень.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Христина Соловій, фото facebook
Христина Соловій, фото facebook

Харків'янин під кожним постом співачки в Інстаграмі писав про те, що вона лицемірна, несправедлива і брехлива. Він звинувачував її в побитті людей на концертах і погрожував прийти до її будинку. Йому навіть вдалося одного разу вистежити під'їзд співачки через її фотографію. Але, на щастя, дівчині тоді вдалося сховатися в будинку.

"Під кожним з моїх постів у соцмережах погрози про побиття людей на моїх концертах, про те, що я лицемірна, несправедлива, брехлива. "Я знаю, де ви живете і я не буду чекати вас біля будинку. Я знаю про вас дуже багато різної інформації, але. Помітити. Я людина сором'язлива: я буду це робити через інших людей",- розповідає співачка.

Кіперполіція вирахувала злочинця, ним виявився 24-річний харків'янин. Тепер йому загрожує 6 років за ґратами. Христина Соловій відчуває себе безпечніше, але страх все ж залишився.

"Я дуже добре ставлюся до своїх шанувальників. Іноді відповідаю їм особисто в дірект. Після цієї історії мені страшно насправді відкривати нове повідомлення", - розповіла співачка.

Вона ще не може позбутися тривоги, але подякувала кіберполіцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Христина Соловій вразила червоним купальником і знаннями віршів Шевченка: "Залоскочі, моє серце…"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Підопічна екс-нардепа Вакарчука Христина Соловій одягла український весільний вінок на голову: оберігає від пристріту і злої сили

Також «Знай.иа " писав, що Любовні листи Лесі Українки: вихованка Святослава Вакарчука Христина Соловій анонсувала live-відео