У Харкові місцева мешканка примудрилася за кілька місяців вкрасти з супермаркетів на Салтівці більше 30 кілограм м'яса.

Про це пише ГородХ.

Повідомляється, що заповзятливій харків'янці вдалося винести з магазинів м'ясних виробів на суму близько 5 тисяч гривень.

Як стало відомо, в липні минулого року вона взяла зі стелажа магазину "Фоззі" трикілограмовий свинячий ошийок за 500 грн, і, минаючи каси і вирушила додому.

Після цього стала ходити в супермаркет як на роботу - ще тричі навідувалася в м'ясний відділ і крала по кілька кілограмів свинини, поки її не зупинила охорона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Злодійку цю не злякало і вона "перебазувалася" в "Сільпо", звідки винесла за три дні 6 кілограм м'яса.

Супермаркет, фото YouTube
Супермаркет, фото YouTube

Після цього харків'янка пішла знову в "Ашан", намагалася винести звідти 3 кг свинячої корейки, проте цього разу охорона була напоготові і даму в магазин не пустили.

У лютому поточного року похід в "Фоззі" завершився для неї вдало – там вона вкрала 2,5 кг індичого філе, а наступного дня винесла звідти ж 2 кг свинини і 3,5 кг свинячої відбивної.

Коли "любителька" м'ясного знову навідалася в "Ашан" цього разу за свининою, охоронці зупинили її і передали правоохоронним органам.

Днями Київський районний суд Харкова виніс жінці вирок. Злодійка відбулася двома роками умовного терміну - суд врахував те, що вона виховує неповнолітню дитину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Крав гроші з карток прямо в супермаркеті-українці зіткнуться з новою схемою шахрайства

Як повідомляє портал «Знай.иа» Двоє п'яних киян ломилися в кіоск з сухофруктами посеред ночі, - "вітамінів не вистачає?"

Також «Знай.иа " писав, що У Києві нахабний злодій з синцями намагався обчистити супермаркет, але "застряг" на касі-кадри конфузу