У харківській міській лікарні - колапс. Лікарі буквально тікають звідси, бо не можуть працювати без необхідного захисту. У той же час навантаження на працівників шалене - зі 100 можливих місць 96 - постійно зайняті.

Атмосфера вкрай напружена. Пацієнти скаржаться, що лікарів неможливо докликатися, до них можуть не підходити протягм цілої доби. Їхні родичи показують кілометрові списки ліків, які необхідно самостійно купити. І це при тому, що у Садового рапортували про повну готовність лікарень до боротьби з коронавірусом.

25-а міська лікарня Харкова – це заклад другої хвилі, куди почали направляти хворих на минулому тижні, щоб трохи розвантажити інфекційну лікарню. У реанімації не лишилося жодного вільного ліжка. Неймовірні навантаження вкупі з недолугою організацією роботи довели лікарів "до ручки".

У головного лікаря на столі лежать 25 заяв на звільнення – він їх не поспішає підписувати, вмовляє медиків лишитися, кажуть в міськраді.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тим часом житель Києва Олексій Краснощеков отримав позитивний тест на коронавірус, і зараз проходить лікування в одній зі столичних лікарень. У вівторок, 22 вересня, його доставили з високою температурою в медустанову. За його словами, вільні місця виявилися тільки в коридорі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що київські медики показали, як ризикують життям у розпал пандемії

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Хмельниччині Китайський вірус обірвав життя бравого військового

Також, "Знай.uа" писав, що перша країна в світі повторно ввела обмеження через спалах коронавірусу