Стало відомо про те, що в одному з супермаркетів Харкова відвідувачі почали скаржитися на гнилі продукти.

Таким чином, повідомляється, що покупниця зняла на камеру соковиті і запліснявілі персики, які продають місцеві жителям під виглядом звичайних.

При цьому, ціна на них також не радує. За кілограм такого "дива" просять віддати 50 гривень. Автор публікації пише:»соромно, що ці фрукти взагалі додумалися залишити на прилавку".

Все це можна знайти в місті Харків в «Таврія В», що на вулиці Гагаріна.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше в одному з супермаркетів у місті Київ покупцям підсунули огірки порослі мохом. Люди спочатку подумали, що це неможливо продати, адже схоже на якусь містику, огірки, закутані в пліснявий і слизький кокон з моху. Однак, все дуже прозаїчно, насправді на прилавку лежали зіпсовані і гнилі огірки. До речі, за словами покупців, такі огірки продає відомий супермаркет АТБ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українець натрапив в АТБ на пліснявий кокон моху.

Як повідомляв Знай. ua, у місті Зеленського пачками збирають штрафи з покупців у супермаркетах.

Також Знай. ua писав, що популярний магазин продав цвіль українці, відмазка просто вражає.