У Харківській області вчителька історії вихопила з рук п'ятикласниці книжку і вдарила нею дівчинку. Інцидент стався в Першотравневому ліцеї.

Про це повідомляється в сюжеті "Вікна-новини".

За словами п'ятикласниці Марії Безбабних, її кривдниця - вчителька історії. Після того, що сталося мамі дівчинки стали дзвонити батьки інших дітей і розповідати про те, що подібні спалахи агресії з боку педагога - не рідкість.

"Діти налякані, потрібно щось робити. Вона може вдарити, запустити ключами, крейдою запульнути, вона може обізвати, схопити так, що сліди від нігтів залишаються", - каже мама дівчинки Ольга.

За словами школярки, вчителька вдарила її з розмаху, а потім не звертала увагу на сльози. Це був другий у житті урок історії для п'ятикласниці Марійки. Про те, що сталося на уроці, батькам розповіла, не потерпіла, а сестра-близнючка, яка також навчається в цьому класі.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Учитель Олена Коваленко своєї провини не заперечує, проте запевняє: дівчинку не била, а тільки торкнулася підручником її голови.

Батько Школярки вибачень не прийняв, тому вчителі відсторонили від уроків історії в трьох класах. Після службової перевірки директор школи винесла вчительці догану, проте сім'я Безбабних має намір домагатися звільнення Коваленка. Батьки Школярки вже звернулися в поліцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині діти грають у футбол серед відходів- "сміттєвий матч" приголомшив Україну

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львівських школярів нагодували котлетами з черв'яками, батьки киплять: "це білок?"

Також «Знай.иа " писав, що У Запоріжжі шкільний учитель зламав руку жінці: "як такого пускати до дітей?"