У Харкові у вбиральні КП "Жилкомсервіс" з'явилося незвичайне оголошення, яке сповіщає людей про те, що в туалеті погано працює кнопка зливу.

Фотографією "креативного" оголошення поділилися в групі "Х. Харків" в соцмережах.

Судячи з тексту на приклеєному папірці, у працівників "Жилкомсервісу" не працює кнопочка зливу і замість того, щоб виправити поломку, людям пропонують "інструкцію", як зробити так, щоб вода перестала текти з унітазу.

Примітно ще те, що на"інструкції", автор вирішив приліпити фото з Кернесом, на якому красується відома гучна фраза градоначальника Харкова "Ти, кнопка, б*ять".

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Інсталяція рівня" Успішнийхарьків " в Жилкомсервісі",- написав автор фото.

" Чорно-біла фотка... Як-то пророче...", " Жилкомсервіс-бідна організація. Кольоровий ксерокс бачать тільки в кольорових снах..", " Наша кнопочка зараз в Німеччині лікується, не до гоїв йому зараз", " замість того що б замінити деталь, краще креатив наліпити на стіну. Довіряйте справам і далі", - коментували харків'яни.

Нагадаємо, предвиборна реклама від Кернеса продовжує активно поширюватися по всьому Харкову. Рекламні листівки можна побачити абсолютно скрізь де є люди: магазини, метро, під'їзди, вулиця І т. п.

Але цього разу передвиборча реклама "дісталася" до нового місця, а саме до громадського туалету.

Харків'ян не сильно потішила така рекламка в такому інтимному закладі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Франківщині з'явиться "Золотий" громадський туалет: "поки Ілон Маск планує колонії на Марсі....".В Угринові будують громадський туалет за 49 тисяч гривень.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кличко посадив киян" на горщики "в центрі столиці:"з вас 5 гривень". На центральних вулицях Києва з'явилися десять сучасних автоматичних туалетів.

Також «Знай.иа " писав, що Жінка викупила старий громадський туалет і перетворила його в квартиру своєї мрії: і запаху не залишилося