У четвер, 17 вересня, у віці 47 років з життя пішов протодиякон Микола Гончаров - клірик Свято-Благовіщенського кафедрального собору.

Про це йдеться в повідомленні Харківської єпархії.

"Правлячий Архіпастир, побратими священнослужителі у жалобі через відхід протодиякона Миколи і моляться Господу за упокій його безсмертної душі. Вічна пам'ять, вічний спокій", - сказали в соборі. Про причини передчасної смерті нічого не повідомляться.

Раніше на Тернопільщині помер священик, йому був 51 рік. Трагічну новину повідомили у Бучацькій єпархії УГКЦ. Священнослужитель помер після тривалої боротьби з важкою хворобою.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що віруючі і парафіяни Свято-Миколаївського храму в місті Люботин сумують про втрату настоятеля. Протоієрей Микола Куценко помер 8 вересня на 72-му році життя. Він довгий час боровся з важким захворюванням, але хвороба виявилася сильнішою. Відспівування і прощання, а також похорон священнослужителя повинні були відбутися 10 вересня.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині помер батько-митрат Бучацької єпархії УГКЦ Григорій Полоз. Чоловік помер 28 серпня. Трагічну новину повідомили у Кипичинецькій територіальній громаді. Священнослужитель служив у храмі Покрови Пресвятої Богородиці в селі Оришківці та в селі Майдан. У період з 2003 по 2007 роки був протосинкелом Бучацької єпархії УГКЦ.

Нещодавно Знай передавав, що 24 серпня, тяжка хвороба відняла життя священика Тлумацького протопресвітеріату отця Сергія Козака. Народився Сергій Козак 10 січня 1974 року в селі Гринівці Тлумацького району. Він пройшов довгий шлях, щоб стати священнослужителем. Він довгий час навчався в духовній семінарії.