У Харківській області в Пісочині на ставку місцеві жителі виявили зграю лебедів.

Фотографії гордих птахів очевидці опублікували в соціальних мережах.

У коментарях люди припустили, що зграя летить на південь, а ставок використовує в якості місця для відпочинку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, в Тернопільської області в селі Чагарі оселилася ціла зграя лебедів. Птахи гніздилися тут і раніше, але їх було небагато. Цього року на найближчій водоймі вирішили зупинитися і вивести пташенят 200 лебедів.

Місцеві жителі розповіли, що птахи прилітають сюди висиджувати пташенят і виходжувати їх, а потім розлітаються. Поки там гніздяться Лебеді домашня птиця не йде на озеро, так як вони активно і ревно охороняють свої кордони.

Лебеді на озері, фото з фейсбук
Лебеді на озері, фото з фейсбук

Завдяки такій великій кількості птахів ставок біля села Чагарі отримає назву Лебединий. Місцеві жителі відзначили, що раніше у водойми не було назви.

Через велику кількість гордих і величних птахів у ставка зупиняються десятки машин, щоб побачити всю красу природи і лебедів. Також у селі кажуть, що ці птахи вже стали справжньою візитівкою села, як і оригінальні скульптури на в'їзді та виїзді населеного пункту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Запоріжжі горе-мисливці відкрили сезон випадкових жертв- " від куль померли лебідь і сова..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Ужгороді малолітки закидали камінням сім'ю лебедів, а птахи так вірили людям

Також «Знай.иа " писав, що У Франківську яма на дорозі перетворилася на " озеро – - водойму облюбували Лебеді