У Харкові розшукують 66-річного Миколу Мірошниченка. Чоловіка не бачили з 11 вересня, коли він вийшов з дому по вулиці Біблика (в районі парку з пам'ятником трактору) прогулятися і зник.

Шукати Миколу допомагають волонтери пошукової групи "Мілена", пише ГородХ.

Небайдужі люди обійшли околиці, але поки безрезультатно.

"У парку з трактором його не бачили, біля фонтану - теж. Одна бабуся Біля церкви в сквері його впізнала, але коли останній раз бачила - не змогла згадати",- відзвітувала в пошуковому чаті волонтер Юлія.

Був одягнений: в чорні штани і світлу кофту

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Особливі прикмети Миколи: носить вуса, курить

Всіх, кому що-небудь відомо про місцезнаходження Миколи Мірошниченка просять зателефонувати за телефонами 068-777-0-112 або 102.

Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я чоловіка.

Нагадаємо, 39-річний Андрій Ушаков вийшов 7 вересня вранці на роботу. Його шлях пролягав повз супермаркет "Клас" біля Комунального ринку в Харкові, але на робочому місці він не з'явився. Також він не повернувся ввечері додому.

Андрій Ушаков має наступні прикмети: зріст 180 см, сірі очі. З дому вийшов у чорній футболці з написом "Адідас" і чорні штани. З собою він взяв кофту болотного кольору і рюкзак з написом «Адідас». Також він був у сонцезахисних окулярах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Франківську знайшли зниклого тиждень тому хлопця- "відпочивав" з пляшкою серед мотлоху

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Запоріжжям зник сивий чоловік у навушниках, сестра благає про допомогу

Також «Знай.иа " писав, що У Львові зник темноволосий чоловік з кругленькою сумою грошей-рідні п'ятий день не знаходять собі місця