У Харкові двоє п'яних хлопців порушили охоронну сигналізацію аптеки. Інцидент стався на проспекті Тракторобудівників. Прибулі на місце поліцейські управління охорони зажадали припинити хуліганство, проте хлопці затіяли бійку. Під час затримання бешкетників сержант поліції отримав травму голови.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

За даними поліції, 15 вересня, близько 19: 48 була отримана інформація про те, що в одній з аптек спрацювала сигналізація. Прибувши на місце, вони виявили підлітків 17 та 18 років у стані алкогольного сп'яніння, які поводилися неадекватно і чіплялися до перехожих.

Копи зажадали припинити таку поведінку, на що хлопці відповіли агресією і кинулися в бійку. Під час затримання 25-річний сержант поліції отримав травму голови, його доставили в лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги. Зараз стан його здоров'я медики оцінюють як стабільний.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Это разборка. Салтовская. Двое копов vs Двое малолеток 🥴 Предыстория. Двое малолеток штормили аптеку на пр. Тракторостроителей, 110-Б и устроили драку с охраной. На подмогу приехали полицаи, одному из копов разбили голову. Малолеток с трудом упаковали. Полный 4-минутный экшен в телеграме 🔞 по ссылке 👇🏻 https://t.me/joinchat/AAAAAFBQj-O9RuUOW_4Tqw

Geplaatst door ХС • Харьков op Dinsdag 15 september 2020

Затриманих правопорушників доставили в Московський відділ поліції. Відкрито головне провадження за статтею 345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Санкція статті передбачає до 5 років в'язниці.

Відео містить ненормативну лексику:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Закарпатті підліток влаштував криваву різанину в магазині-медики не врятували молодого чоловіка

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Київському вокзалі зчепилися пасажири, поліцейському сподобалося: "вкрав документи і понеслася"

Також «Знай.иа " писав, що У Франківську копи відправили директора кафе під крапельницю-схопилися за кийки та пістолет