На кордоні з Республікою Білорусь накопичилося кілька сотень євреїв-хасидів. Вони не залишають спроб потрапити в Україну, навіть отримавши роз'яснення і чітко усвідомлюючи про обмеження в'їзду іноземців, введених з метою недопущення поширення по території України коронавірусу.

Про це повідомила пресслужба Державна прикордонна служба України.

фото: Держприкордонслужба
фото: Держприкордонслужба

Сьогодні по обіді в одному з пунктів пропуску в межах Чернігівської області фіксується прибуття груп іноземних громадян, які попри обмеження в'їзду намагаються потрапити в Україну.

"Прикордонники охороняють кордон з Республікою Білорусь в посиленому режимі. Метою таких заходів є недопущення будь-яких провокацій, нестандартних ситуацій та запобігання незаконному проникненню в Україну груп іноземців",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У зв'язку з цим довелося обмежити рух транспорту і громадян через цей пункт пропуску, в даний час транспортні засоби переправляють на інші пункти пропуску.

Поки що ДПСУ задіяла резерви відомства та організувала взаємодію з підрозділами Національної поліції та Національної гвардії України. Ситуація, запевняють у пресслужбі ДПСУ, залишається контрольованою.

фото: Держприкордонслужба
фото: Держприкордонслужба

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У хасидів-паломників виявили коронавірус в Умані: "Проходили тестування в аеропорту"

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Умані хасиди розгромили могилу Рабі Нахмана, кадри руйнувань показали всій Україні

Також «Знай.иа " писав, що Четверо на одного: молодого хасида понівечили в Умані посеред ночі