Стало відомо про те, що мера Харкова Геннадія Кернеса виявили коронавірусну інфекцію. Довго мовчав.

Таким чином, повідомляється, що в мерії розповіли про стан здоров'я глави Харкова. На даний момент він знаходиться в 17-й міській лікарні з діагнозом коронавірус. Також, у нього було підтверджено двосторонні запалення легенів на тлі хвороби.

Про це на брифінгу повідомив директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

Медики оцінюють стан Геннадія Кернеса як стабільно важкий. Його госпіталізували ще минулого четверга, 10 вересня, але офіційно про хворобу не повідомляли, хоча, у журналістів і були здогади.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Міська рада заборонила вхід без масок, по всій будівлі розставили санітайщера, а робочий день скоротили.

Нагадаємо, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 159 792 випадків зараження. За добу зафіксували 2 905 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 70 810 пацієнтів. За останню добу видужало 1267 осіб, 53 осіб померло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вчені отримали грант на розробку вакцини від коронавірусу, найважливіші ліки століття можуть народитися в Україні.

Як повідомляв Знай. ua, головний епідеміолог вляпався в скандал через жертви covid.

Також Знай. ua писав, що в Україні шукають охочих посперечатися на 10 тис дол щодо зараження Covid-19.