Стало відомо про те, що таксист у Харкові розповів про збройний напад. Подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що стався напад ще 15 серпня, ближче до вечора.Ця інформація була підтверджена ГУ НП Харківської області.

Таксист Георгій Баграмов розповів, що він знав людину, яка скоїла на нього напад. Його звуть Антон, і вони домовилися зустрітися з приводу ремонту моєї машини. У призначений час він був уже на місці. Про це повідомили журналісти інформаційного порталу 057.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раптом, чоловік під'їхав на велосипеді, і напав різко на таксиста. Потерпілий відчув удари, але спочатку нічого не зрозумів, що відбувається.

Потім, коли почала капати кров, він зрозумів, що це вдарить ножем.

За його словами, конфлікту перед нападом у нього з Антоном не було – той відразу перейшов до дій, як тільки наблизився. Цю людину потерпілий знав давно, але дружніх відносин вони не підтримували.

Прийшовши до тями, він почав відбиватися від зловмисника, і почав завдає ударів у відповідь. Нападник почав тікати.

Нагадаємо, що самотній дідусь викликав копів заради їжі: "грошей немає, я голодний"

Як повідомляв портал Знай.ІА, дніпрян заколювали наркотиками до смерті в психлікарні за "бунт" проти Сталіна: "Центр каральної медицини"

Також портал Знай.ІА писав, що у Чернівцях шкуродер перетворив нещасного пса на боксерську грушу, сусіди оніміли: "Живого місця немає!"