У баскетбольному клубі» Сокіл " з Харкова виявили коронавірус у двох гравців. Команда готується до гри в Меморіалі Гаврилова. Про виявлені заражених гравців розповіла прес-служба баскетбольного клубу.

У Клубі розповіли, що перед від'їздом команди на змагання у гравців взяли тести на COVID-19. У двох гравців вони виявилися позитивними. Після цього керівництво клубу прийняло рішення відмовитися від участі в турнірі і повернутися до Харкова.

Після повернення вся команда і обслуговуючий персонал пішли на самоізоляцію. Найближчим часом всі співробітники клубу і гравці пройдуть повторне тестування.

Нагадавши, Знай писав, що директор Інституту біології клітини НАН України Андрій Сибірний та його заступник Костянтин Дмитрук виграли грант на розробку вакцини від коронавірусу та антибіотика. Львівські науковці подали свої проекти на конкурс Національного фонду досліджень України та 8 вересня дізналися про перемогу. Костянтин Дмитрук отримає 5,1 млн грн на розробку нового антибіотика. Андрій Сибірний отримає 10 млн грн на розробку вакцини від SARS-CoV-2.

Також Знай повідомляв, що в Туреччині чоловік помер від коронавірусу у дружини на руках. Сім'я із Закарпатської області вирушила на відпочинок до Туреччини і не здавала тести на коронавірус. Після приїзду на 4 день відпочинку чоловікові стало погано. Вже через кілька днів він помер від ускладнень. Жінка розповіла, що позитивним виявився тест і у її дочки.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що МОЗ може прийняти рішення у разі, якщо ситуація з епідемією коронавірусною інфекцією не зміниться, ввести режим "червоної зони" для всієї країни. Це може бути кроком для того, щоб стримати зростання захворюваності.