39-річний Андрій Ушаков вийшов 7 вересня вранці на роботу. Його шлях пролягав повз супермаркет "Клас" біля Комунального ринку в Харкові, але на робочому місці він не з'явився. Також він не повернувся ввечері додому.

Дані про зниклого чоловіка рідні передали в поліцію і волонтерській групі "Мілена", яка займається пошуком зниклих людей. Андрій Ушаков має наступні прикмети: зріст 180 см, сірі очі. З дому вийшов у чорній футболці з написом "Адідас" і чорні штани. З собою він взяв кофту болотного кольору і рюкзак з написом «Адідас». Також він був у сонцезахисних окулярах.

Рідні та правоохоронці просять повідомити будь-яку наявну інформацію про чоловіка на гарячу лінію 102.

Нагадавши, Знай писав, що у Чернівецькій області зник чоловік, який відпочивав на березі річки. Він випив чарку і провалився крізь землю. 7 вересня до поліції звернувся чернівчанин та повідомив, що під час спільного відпочинку на річці у Сокирянському районі зник його товариш, повідомляється у відділі комунікації. Зниклий залишив всі свої речі і навіть мобільний телефон на березі річки.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також Знай повідомляв, що на Львівщині розшукують безвісти зниклого чоловіка, який вийшов з дому і не повернувся. Житель села Морозовичі Старосамбірського району 6 вересня поїхав на роботу до Львова після чого зв'язок з ним зник. Наразі його місце знаходження невідоме.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові розшукують безвісти зниклу дівчину, яка пішла з дому і не повернулася. У Львові розшукують безвісти зниклу 26-річну дівчину, яка має проблеми зі здоров'ям. Зв'язку з нею немає досі, А телефон відключений.