Футболіст з харківського футбольного клубу " Металіст 1925» зробив пропозицію своїй дівчині. Церемонія заручин відбулася прямо на футбольному полі.

Молодий чоловік зважився на такий крок перед першою грою Першої ліги «Металіст 1925» — «Нива». Півзахисник харківського клубу Антон Савін зробив пропозицію руки і серця коханої. Перед стартовим свистком судді гравець зняв футболку, а під нею була ще одна, на якій був напис: "Лі, ти вийдеш за мене заміж?».

До кромки поля підійшла дівчина, а гравець встав на одне коліно і подарував їй коробочку з кільцем. Вона відповіла згодою.

Нагадавши, Знай повідомляв, що співачка Катя Вандіна, яка є новою кров'ю українського шоу-бізнесу, артисткою "M1 Agency" і від недавнього часу дружиною футболіста київського "Динамо" Данилом Сухоручко, з яким зіграла весілля на минулих вихідних.

Пара довгий час не афішувала відносини і почуття. Також ховалася інформація і про майбутнє весілля. Співачка зізналася, що не хотіла піднімати інформаційний шум навколо їхнього одруження.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Також Знай повідомляв, що нещодавно відомого у світі футболіста Роналдо засікли на пляжі в компанії з красунями. Він помітно додав у вазі після закінчення кар'єри футболіста, але його дружина Селіна Лок, яка також відпочивала тут, стежить за своєю фігурою. Фанатам не дуже сподобалося, що їх кумир так швидко перетворився на колобка або футбольний м'яч, але, схоже, це не хвилює самого Роналдо.

Нещодавно Знай передавав, що збірна України з футболу обіграла збірну Швейцарію в матчі групового етапу вищого дивізіону Ліги Націй з рахунком 2:1. Матч проходив в Україні на"Арені Львів".