У Харкові жителі Новобаварського району вийшли на акцію протесту. Люди розповіли про свої біди біля Жовтневого районного суду, а через тиждень приїдуть до Києва, щоб нагадати про себе центральній владі.

"Не дамо владі робити нас лохами" - з таким гаслом вони вийшли на площу в Харкові. Ці люди живуть у Першій столиці України на вулиці селянській, 25. Цей будинок є гуртожитком і розташовується під боком у коксохімічного заводу. Люди розповіли, що вони не можуть нормально жити і дихати, живучи біля заводу і суміжних з ним виробництв.

Одним з ініціаторів мітингу є Олександр Константинов. Він склав петицію на сайті президента і пізніше відправиться до Києва на мітинг, який запланований на наступні вихідні.

"Головне завдання сьогоднішнього пікету - це збір підписів і широкий розголос для громадськості про те, що є така петиція. Ми збираємо паперовий варіант підписів і будемо їхати в Київ, в офіс президента і вимагати, щоб їх додали до нашого електронного варіанту петиції. 16 вересня буде акція Save фоп, я теж їду до Києва брати участь",- повідомив Колесніков KHARKIV Today.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На плакатах присутніх на цьому мітингу були фотографії підлеглих і заступників Геннадія Кернеса, які намагалися і обіцяли вирішити проблему цих людей, але так і нічого не зробили. На фото можна знайти Першого віце-мера Ігоря Терехова, віце-мера Андрія Руденка та директора КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" Семен Сирота. Ці люди приїжджали на селянську, 25, обіцяли допомогти і навіть запрошували в мерію і так і залишили питання не вирішеним.