В Україні літо цього року видалося по-справжньому дивним і аномальним. Погода не переставала дивувати у всіх регіонах-посушлива і тепла зима і весна змінилися холодним і дощовим літом. У різних областях українцям природа показала смерчі і град, урагани зривали дахи і виривали дерева.

Цього разу здивував Харків. Тут зацвіли каштани у вересні. Городяни зняли цю аномалію на камери і показали в соцмережах. За деякими даними до аномалії призвело занадто спекотне літо і рано опале листя з дерев.

Зараз на деревах з'явилися нові зелене листя і вже навіть розцвіли свічки з білими квітами.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Києві в жовтні минулого року природа здивувала ще більше-зацвіли яблуні. Такі жителі столиці побачили квітучі акації і каштани. Фотографію квітучої яблуні і білої акації вдалося зробити на столичній Троєщині. Розцвіла форзиція і ніжно-Бузкова акація на проспекті Порика. Деякі каштани знову зацвіли на Оболоні, хоча листя на них давно пожовкли.

Також Знай повідомляв, що наприкінці грудня перед Новим роком львів'яни помітили небувалу аномалію - у місті зацвіли яблуні та магнолії. Фахівці розповіли, що повторне цвітіння дерев є аномалією і причиною такого перебігу подій є не тільки підвищення температури повітря, а й паразити. Каштанова моль знищує листя дерев, що призводить до їх спробі відновити крону і квіти.

Нещодавно Знай повідомляв, що у Тернополі зацвіли каштани вдруге за рік. Це аномальне явище здивувало жителів Тернопільщини і змусило фотографувати. Фото з'явилися в соцмережах. Городяни показали, що на гілках, з яких вже встигла обсипатися листя, з'явилися нові листя і розпустилися свічки з квітами.