У Харкові правоохоронці затримали підозрюваного у скоєнні грабежу в одній з багатоповерхівок міста. Інцидент стався в середині дня 7 вересня. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Харківській області.

7 вересня о 13: 25 на гарячу лінію 102 зателефонував чоловік і розповів, що невідомий напав на нього в ліфті його будинку. Він ножем порізав руку, вихопив барсетку, зірвав срібний ланцюжок і зник. Правоохоронці почали досліджувати прилеглі до місця інциденту двори та вулиці. Пізно ввечері їм вдалося затримати 51-річного чоловіка, який підходив під опис, який дав потерпілий.

Правоохоронці з'ясовують обставини інциденту і шукають докази провини затриманого чоловіка. Якщо його провину доведуть, то він може потрапити до в'язниці на найближчі 7 років.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Хмельниччині листоноша забрала собі чужу пенсію, також поклала у свою кишеню гроші, які клієнти поштового відділення заплатили за комунальні послуги. Як повідомили в прокуратурі області, листоноша одного з відділень поштового зв'язку в Хмельницькому районі, прийняті від населення комунальні платежі, більш ніж на 41 тисячу гривень, не врахувала і не передала начальнику поштового відділення, а використовувала на власні потреби.

Також Знай повідомляв, що на Закарпатті молодий чоловік напав на бабусю з ножем посеред глухої ночі. У ніч на 27 серпня, в селі Білки, що в Іршавському районі Закарпатської області, 30-річний чоловік напав на літню жінку, щоб пограбувати її.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Києві невідомий напав на жінку в ліфті житлового будинку. Він вдарив її кулаком в обличчя і намагався поставити її на коліна.