У Полтаві студентів військового вишу змусили брати участь у тренуваннях поліції. Молодих людей розділили на дві групи-одна була представниками ЛГБТ-спільноти, а інша представники традиційних сімейних цінностей. Їм потрібно було показати зіткнення для того, щоб поліція відрепетирувала дії.

Другу частину студентів, які представляли традиційні цінності і кричали " Ганьба!"після цього перемістили в автозаки. Місцеві студенти виклали відео та фото з заходу.

Нагадавши, Знай писав, що в коледжі інформаційних систем і технологій, який знаходиться на Львівській площі в Києві, розгорівся величезний скандал через проведення викладача фізкультури. Вона принижує своїх студентів, а також вимагає гроші за здачу нормативів. Студенти виклали відео, на якому видно, як викладач підвищує голос на студентів, грубіянить і вимагає гроші. Відео потрапило в мережу. Як змінилася ситуація після цього, залишилося загадкою.

Також Знай повідомляв, що стало відомо, як і коли розпочнеться навчання в школах Івано-Франківська. Івано-Франківськ визначили в "червону зону" карантину. У зв'язку з цим в місті продовжили шкільні канікули до 11 вересня і вже 14 вересня діти повинні почати навчання. При цьому в інших областях з червоною зоною карантину ситуація інша. Там діти ходять до школи, садочка та університетів.

Нещодавно Знай передавав, що в місті Кам'янське 11-річна дівчинка отримала по обличчю від вчительки у відповідь на образу. Про подробиці події розповіла мама Школярки Ольга Карповець. інцидент стався в четвер, 3 вересня на уроці української літератури. Того дня у 11-річної Ані був День Народження, і вона отримала безліч подарунків, які під враженням розглядала на уроці.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще