На Салтівці на лавочку впало дерево. За словами очевидців, НП сталася на Героїв праці. На лавці сиділа Літня жінка. Вона дивом не постраждала, гілки її не зачепили.

На телеграм-каналі Віха (Харків) з'явилося повідомлення, де говориться, що на Салтівці дерево, що впало, мало не вбило бабусю.

"Вітряно сьогодні в Харкові.
На Героїв праці, 52 дерево впало на бабусю біля під'їзду.
На щастя, вона не постраждала, великі гілки не зачепили стареньку.

Швидка і поліція на місці. Допомагають вивільнитися.",- йдеться в повідомленні.

Офіційна інформація уточнюється.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, на Чернігівщині комунальники стали посміховиськом на всю країну. Мало того, що вони виконували заявку по спилу 1, 5 року, так ще й спиляли здорову рослину замість хворого. Про цю ситуацію розповіло видання Сусіди.City з посиланням на безпосереднього заявника Петра Ортяшова.

Чоловік розповів, що навесні минулого року зробив заявку про те, що у нього біля будинку росте аварійна береза. Днями приїхали комунальники. Чоловік повинен був відлучитися у справах і не бачив, як вони працювали. Коли він повернувся додому, то побачив, що робітники спиляли добру здорову березу біля сусіднього будинку, а його аварійна залишилася стояти.

Коли чоловік попросив прибрати їх і його дерево, але комунальники заявили, що у них був документ на ліквідацію 1 дерева і більше вони нічого не будуть пиляти.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Комаров зі "Світу навиворіт" повідомив про аварію на старому мосту в Карпатах: "Не витримав і провалився"

Також портал "Знай.ua" писав, що На Тернопільщині горе-електрики зганьбилися на все село - ні світла, ні стовпа

Також портал "Знай.ua" писав, що У Запоріжжі дерево "втомилося" і прилягло на дах авто - водій святкує друге народження