У Харкові стався інцидент, який викликає асоціацію з часами Януковича, коли колишня міліція витворяла з людьми все, що їм завгодно було. Наразі поліція впровадила цілу систему правил спілкування з порушниками та громадянами. Однак трапляються правоохоронці, які повторюють дії колишніх колег.

У метро першої столиці України правоохоронець вирішив, що може застосувати силу до громадянина. На відео очевидця конфлікту потрапив момент, який показує, що поліцейський штовхнув чоловіка. Він впав на підлогу і залишився так сидіти. Чи було це гра на публіку чи дійсно поліцейський штовхнув харків'янина невідомо.

Після цього на відео чутно, як від очевидця зажадали вимкнути камеру, так як нібито знімати не можна. При цьому чоловік за кадром заявив, що це громадське місце і він має право робити відео і фото зйомку в цьому приміщенні.

Нагадавши, Знай писав, що під офісом президента України був затриманий чоловік, у якого з тобою була граната. Таким чином, повідомляється, що сталося це все у вівторок, першого вересня. У столиці біля будівлі президента України, в якій працює сам Володимир Зеленський, була знайдена бойова граната.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Запоріжжі напівоголений хлопець у балаклаві влаштував запальні танці поруч з університетом. Чоловік виконав незвичайний танець у вівторок, першого вересня поруч із Запорізьким національним університетом.

Нещодавно Знай передавав, що в Кривому Розі неадекватний чоловік лягав на проїжджу частину, щоб попросити у водіїв підкурити. Відповідним відеороликом поділився Користувач Nevmerden.