Популярний український музикант Сергій Бабкін вилікувався від коронавірусу.

Про це співак повідомив підписникам на своїй сторінці в Instagram.

"Воістину щасливий день! Виходжу з затемнення, відкриваючись всім тілом сонцю! Отримано негативний тест на COVID-19! Безмежне щастя!"- написав Бабкін.

Співак подякував своєму сімейному лікарю і звернувся до українців: "Дорогі мої, будьте здоровенькими! Бережіть себе і своїх близьких!!! Статистика зростає, вірус дуже підступний, підлий і хитрий. Випробував на собі. Прошу вас - будьте уважні до себе і до оточуючих!!!".

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Дружина Сергія, Сніжана Бабкіна, отримала негативний тест на COVID-19 два дні тому.
"Прощавай, корона. Цей досвід пройдено. Повертаюся до Sніжного, насиченого, активного життя! Спасибі всім за підтримку і мільйон теплих побажань. Будьте здоровенькими! Бережіть себе і своїх близьких!!! Спасибі нашому лікарю", - написала вона у своїх соцмережах.

Бабкіна додала, що Сергій пізніше робив тест, оскільки і заразився пізніше.

Нагадаємо, Знай писав, що в Україні набуло чинності Оновлене карантинне зонування. У" червону зону " потрапили Івано-Франківськ, Тернопіль, Чернівці. Про це повідомила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Також Знай повідомляв, що батьки першокласників розповіли про те, як їхнім дітям нав'язують зайві предмети з релігії та інших не пов'язаних зі школою сфер життя. Папа Школярки виклав пост і фото заяви, в якому пропонувалося підписати прохання про зарахування дитини на предмет з вивчення основ релігії.

Нещодавно Знай, які маски для дітей найкраще придбати - з тканини або одноразові. У МОЗ таку інформацію надали школам і батькам.