З весни цього року в українських містах фіксують появу змій. Вони облюбували парки і лісопаркові зони, вивели потомство і агресивно реагують на присутність людей поруч з ними. В черговий раз зі змій зіткнулися харків'яни.

У Харкові городяни помітили змію з дивним забарвленням. Вони сфотографували плазуна.

«На Бурсацькому узвозі виявлено великий черв'як 🐛 читач не став перевіряти вже це чи шось отруйне і швидкими кроками звалив)", - написав Телеграм-канал.

Нагадавши, Знай писав, що в Дагестані медики врятували молоду жінку, якій в шлунок заповзла змія. Плазун потрапило до неї в рот під час сну. Медики витягли метрову змію під загальним наркозом. Також жителям Дагестану дали рекомендації, як уберегтися від укусів змій.

Також Знай повідомляв, що в одному з мікрорайонів Ужгорода, а саме біля озера "Кирпичка" люди знайшли шкіру змії, розміром в півтора метра, а фотографіями знайденої шкіри поділилися в мережі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Львівській області змія вкусила дитину за ногу. 29 серпня о 19: 30 год.до Сколівської ЦРЛ у стані середнього ступеня тяжкості був госпіталізований 8-річний житель с. Лавочне Сколівського району, якого вкусила змія. Укус був здійснений в область правого гомілкового ступінчастого суглоба. Зараз всі обставини події встановлюються.

Будьте уважні в місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс. Вирушаючи в ліс краще надягати високу, щільну взуття, яку Змія не прокусить. У плазунів поганий зір і слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі.