У середу, 6 листопада, у Харків приїхав президент України. Володимир Зеленський приїхав у Харків вдруге за час президентства. Вперше він відвідав місто 17 липня.

Президент України вважає, що основним завданням, що стоїть перед українською владою є зробити Харків столицею оборонної промисловості, машинобудування та IT-технологій.

Про це Зеленський заявив у своєму офіційному телеграм-каналі.

"Харків часто називають студентською та науковою столицею. Наше завдання - зробити Регіон ще й столицею оборонпрому, Машинобудування та IT, своєрідною українською Кремнієвою долиною",- написав він.

Президент України переконаний у швидкому та продуктивному розвитку регіону.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Свого часу Павло Тичина запитував: "Харків, Харків, де твоє обличчя?" Так от, переконаний - вже через кілька років і без того симпатичне обличчя Харківщини буде ще розумнішим, ще більш вольовим і ще щасливішим", - підсумував Зеленський.

Кремнієва долина - територія в американському штаті Каліфорнія, де розташовані штаб-квартири багатьох компаній і міжнародних високотехнологічних корпорацій, у тому числі Apple, Facebook і Google.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Колишній "шептун" Зеленського Андрій Богдан випив у компанії Саакашвілі: "Є розклад на вибори"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Дніпрі Філатова викупали в зеленці, але мер не розгубився: "Ніколи не позеленію"

Також портал «Знай.uа» писав Мільйони гривень: чи зможуть українські бізнесмени отримати компенсацію за карантин