У Люботині успішно реанімували 66-річну жінку, яка впала в льох. Як повідомили в Харківському обласному центрі екстреної допомоги, 5 вересня о 14:26 в службу "103" надійшов виклик про падіння з висоти.

Виявилося, 66-річна мешканка Люботина впала в льох. Звідти жінку в стані клінічної смерті дістав співробітник ДСНС. Прибувши на місце виклику, бригада ЕМП 1705 відразу почала проведення реанімаційних заходів.

Серцево-легеневу діяльність у жінки вдалося відновити, після чого постраждалу госпіталізували до лікувального закладу.

Нагадаємо, 12-річний Ярослав пережив півгодинну зупинку серця, що лікарі сміливо називають дивом.

Минулого року серце 12-річного Ярослава Єригіна зупинилося на півгодини. Він пішов спати, а пізніше його знайшла мати вже без ознак життя. Вона думала, що прибулі медики лише констатують смерть хлопчика, проте лікарі почали рятувати його життя.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Серце школяра не билося близько півгодини і в таких випадках можливості врятувати життя практично немає. Однак, Ярославу вдалося виграти в сутичці зі смертю, і він дивом видерся.

У лікарні Ярослав отямився 6-місячною дитиною - він не міг самостійно тримати предмети і насилу згадав своє ім'я. Через тривалий період реабілітації, хлопчик зміг відновити рухові функції і поступово повертає шкільні знання.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що У Києві голий псих застиг на даху багатоповерхівки, очевидці позеленіли: "Камікадзе!"

Також портал "Знай.ua" писав, що Зневірений львів'янин намагався перерізати собі горло на очах у всього міста, копи - красені

Також портал "Знай.ua" писав, що Під Дніпром чоловік не пережив перший дзвінок - помер на кладовищі під хрестом