Погода в Харкові в перші вихідні вересня буде з приємною прохолодою і хмарною.

Читайте Знай в Google News!

В суботу, 5 вересня, можна буде відпочити від спеки. З ранку і до самого вечора небо в Харкові затягне хмарами, при цьому можливий дрібний дощ.

Максимальна температура- + 23°, мінімальна — +19°.

В неділю, 6 вересня, ясним буде тільки ранок. До обіду набіжать хмари, які затримаються до самого вечора. Але дощу вони не принесуть.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Максимальна температура- + 29°, мінімальна — +18°.

Нагадаємо, синоптики запевняють, що як мінімум кілька тижнів українцям не знадобляться теплі речі, оскільки погода буде літньою. Як завжди, температурне літо закінчується 11 вересня, проте не в цьому році. Антициклон приніс в Україну сонячну, суху і жарку погоду, якої повинно вистачити на весь місяць.

За словами ведучого синоптик відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Романа Мурмило, причиною чергового потепління є суха спекотна повітряна маса, яка прийде в Україну з території Північного Кавказу, Кубані, Південного Поволжя та Прикаспійської низовини.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Погода на 4 вересня для всієї України: осінь готує температурні гойдалки

Як повідомляє портал «Знай.иа» Україна переживе перепади температури в 15 градусів: настала "кисло-солодка" пора

Також «Знай.иа " писав, що Осінь прийшла в Закарпаття з дощами і грозами, готуйте парасольки і чоботи