Харків'ян, які захочуть пройтися по Кловському спуску попереджають про те, що там все загаджено кіньми.

Про це повідомили в Телеграм-каналі ВІХА (Харків).

Як стало відомо, то по всьому спуску лежать купки фекалій залишені після коней.

За словами автора, то раніше конюхи прибирали за тваринами, складали все в пакети і ховали за ларьки, а тепер, мабуть - ніколи.

"Вибачте, але ми покажемо трохи г**на. Інформація для пішоходів, які використовують Клочківський спуск!Не встигли покласти асфальт на проспекті Незалежності, як деякі вирішили його прикрасити. У свій час конярі прибирали, складали в пакети і ховали за ларьки, а зараз мабуть недосуг",- повідомив автор.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, у Харкові мешканці висотного будинку скаржаться на "обстріл" фекаліями, який влаштував хтось із їхніх сусідів. Фотодокази опублікували у спільноті "ХС Харків".

Відзначається, що страждають люди, що живуть в будинку за адресою вулиця Широнінців, 18.

"Якісь у * бани регулярно викидають фекалії з вікна у двір на Широнінців, 18. З під'їзду неможливо вийти, сморід стоїть моторошний. Як з таким боротися? Будинок дев'ятиповерховий, вистежити, хто саме це робить, не виходить",- зазначає автор поста.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ужгород сидить на "фекальній бомбі" - річки нечистот вулицями і напівзгнила каналізація

Як повідомляє портал «Знай.иа» Учасникам "Кохання на виживання" влаштували пекло в райському місці: душ з фекалій і ганебний стовп

Також «Знай.иа " писав, що Українець так відчайдушно хотів викопати померлого батька, що облив суд фекаліями