У ніч з 2 на 3 вересня в Новобаварському районі Харкова, в сквері на вулиці Кибальчича, невідомі демонтували урни для сміття.

Про це повідомила Новобаварська райадміністрація на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Цього ранку жителі Новобаварського району стали свідками акту вандалізму. Картина, яку спостерігали жителі вранці в сквері по вул. Кибальчича, вражає своїм нахабством і повною відсутністю культури і поваги до ближнього",- обурюються в адміністрації.

На кадрах можна помітити, як невідомі "поглумилися" над урнами. Вандали спочатку вирвали урни з їх законного місця, при цьому помітно пом'явши їх, а після склали їх в одну купу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У чому сенс цього вчинку - невідомо.

Нагадаємо, Харківська мерія поскаржилася на відпочиваючих, які розгромили реконструйований парк Перемоги на Салтівці. Вандали пошкодили фонтани, світильники і газон, а також залишили гори сміття.

Головний інженер фірми-підрядника Юрій Канунніков розповів, що за перший тиждень після відкриття працівникам довелося замінити 16 посадочних місць для форсунок. Невідомі зловмисники також намагалися зламати серверну, після чого там поставили додаткову охорону.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Мукачеві малолітки влаштували дискотеку на даху зупинки-чекати автобус тепер ніде

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Дніпром психи начинили дитячий майданчик битим склом і облили соляркою-занадто шумлять , бісить

Також «Знай.иа " писав, що В Ужгороді нічні вандали з балончиками зіпсували білборди політиків перед виборами: "зеу * БКІ"