На масштабних пожежах, які сталися напередодні вдень у Чугуївському та Дворічанському районах області, крім співробітників ДСНС, з вогнем борються і звичайні харків'яни.Так, у соцмережах розповіли про тракториста, який врятував від вогню близько 20 будинків.

Про це повідомили в групі "Харків 1654".

Як повідомляється, чоловік сів у трактор і почав орати землю біля житлових будинків під час пожежі.

"Харківщина повинна знати своїх героїв! Поки пожежники збиралися, цей чоловік, недовго думаючи, сів у трактор і почав орати землю біля житлових будинків під час пожежі. Звуть цю людину Тесленко Сергій Григорович",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також в групі було опубліковано фото чоловіка і відео, як він рятував будинки від вогню.

А вот и видео, как тракторист спасал дома от пожара. Настоящий герой 🇺🇦

Geplaatst door Харьков 1654 op Woensdag 2 september 2020

Нагадаємо, 2 вересня до ДСНС надійшла інформація, що на території Дворічанського лісництва між населеними пунктами Горобівка та Гряниківка Дворічанського району виникла лісова пожежа на площі 500 га, з них 100 га верхової пожежі. Через пориви вітру полум'я почало перекидатися на верхівки дерев і на житловий сектор с.Горобівка, що межує з лісом. В результаті пожежі знищено 20 житлових будинків і 1 людина звернулася до лікарні з попереднім діагнозом - отруєння чадним газом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві слідчому поліції підпалили шикарний Lexus-коктейль Молотова, вибух і купка попелу

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Франківщині пекельний вогонь мало не перетворив свиней на шашлики: "Ферма палає!"

Також «Знай.иа " писав, що Киянин підпалив магазин з дружиною всередині і зістрибнув з 7 поверху- " зламався, як лялька об асфальт!"