Президент України Володимир Зеленський пообіцяв зробити все можливе, щоб будівництво нового центру онкології в Харкові просувалося швидше.

Про це глава держави заявив на брифінгу в середу, 2 вересня, під час робочого візиту до Харкова.

Олексій Кучер, голова Харківської ОДА, розповів, що проектувати новий Центр для онкохворих почали ще в 2018 році.

"Загальний бюджет проекту спочатку становив 1,7 мільярда гривень. Після коригування він збільшився до 2,2 мільярдів. У 2019-му стартувало будівництво. Для цих цілей виділили трохи більше 40 мільйонів гривень і встигли закласти фундамент першої черги. При нормальному фінансуванні до 2023 року ми завершимо цей важливий проект", — заявив Кучер.

У відповідь Зеленський запевнив, що розбереться в ситуації.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Всі принципові об'єкти ми добудуємо. Потрібно зрозуміти, чому закінчити будівництво планують у 2023 році. Через те, що це великий і серйозний проект або через брак фінансування. Якщо справа в коштах, то ми прискоримо цей процес. Все, що стосується завершення будівництва медичних центрів, лікарень, шкіл — ми прискоримо процес", — підкреслив Президент.

Володимир Зеленський спілкується з представниками ЗМІ Харківщини.

Володимир Зеленський спілкується з представниками ЗМІ Харківщини.

Geplaatst door Офіс Президента України op Woensdag 2 september 2020

Нагадаємо, раніше у Харкові обшукували скандальний коксохім, завод можуть закрити.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Зеленського висміяли після чергової поїздки і "ручкання".

Також "Знай.uа" писав про те, що Зеленський засвітився в Мс'donalds в Дніпрі і ошелешив українців: "проміняв шаурму на нагетси?"