До приїзду Володимира Зеленського в Харківську область місцева влада підготувала грунтовно: тут не обмежувалися прибиранням території, а вирішили відремонтувати дорогу і навіть пофарбувати пні дерев.

Фото- та відеопідтвердження до місцевого Telegram-канал Веха надсилають очевидці.

Наприклад, мешканці Пісочина помітили, як комунальники посеред ночі вирішили стелити асфальт. В цей час в іншій частині міста команда пожежників на спецмашинах відмивала дороги до приїзду призидента.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Люди, які спостерігали за тим, що відбувається, відзначили, що комунальні служби в стислі терміни вирішили хоч якось облагородити вулиці і, мабуть в пориві натхнення, не залишили без уваги навіть пні дерев: їх пофарбували.

Нагадавши, у Тернополі подружня пара змогла змінити невеликий куточок міста до невпізнання. Вони на місці витверезника і звалища створили квітник і розарій.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", у Києві може з'явитися завод, на якому утилізуватимуть батарейки, що сіли. Наразі завершується створення регіонального плану управління відходами, та обговорення з представниками Міністерства екології.

Також портал "Знай.uа" повідомляd, як волонтер з Івано-Франківська зібрала пластикові кришечки та оплатила операції десяткам українських захисників, які отримали поранення на Донбасі. Вже 6 років кришечки від пластикових пляшок збирає вся країна.