Сьогодні, 2 вересня Володимир Зеленський побував на відкритті навчального комплексу в Пісочині (Харківська область) та дитячого садка в Южному, а до цього оглянув будівництво доріг у регіоні.

Після цього президент поспілкувався з журналістами, на зустріч з якими запізнився, пише KHARKIV Today.

"Приємно бути в Харківській області. Приємно бути не тільки в Харкові, а в таких містечках невеликих Харківської області, розуміти, чим живуть люди. Сьогодні прилетіли до вас на вертольоті, у нас був робочий обліт. Дивилися з головою обладміністрації. Олексій - молодець. Дивилися на ті дороги. По-перше, ми дивилися спочатку на велику дорогу і потім дивилися на місцеву дорогу, що важливою. Потрібно такі маленькі містечка з'єднувати зі столицею не тільки області, а в принципі, з містами всіма нашої країни. В принципі, все нормально, все йде за планом. Скажу відверто, Харківська область за термінами здачі всіх доріг та інших об'єктів випереджає більшість областей на сьогодні, це так і є.Хоча бачу, що всі області підтягнулися і всі дороги ми здаємо в цьому році, більше, ніж планували в зазначені терміни",- заявив Зеленський.

Також під час свого візиту Зеленський подивився на сучасні дитсадки і школи, які оснащені всією сучасною технікою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Харкові обшукують скандальний коксохім, завод можуть закрити

Як повідомляє портал «Знай.иа» Відібрали патрони: Зеленського висміяли після чергової поїздки і " ручкання"

Також «Знай.иа " писав, що Зеленський засвітився в Мс'donalds в Дніпрі і ошелешив українців: "проміняв шаурму на нагетси?"