Президент України Володимир Зеленський не побачив на Харківщині такого масштабу незаконної вирубки лісів, як це було минулого року.
Про це повідомляє Укрінформ.

Правоохоронні органи заявили про припинення масштабних вирубок на Харківщині, розповів глава держави під час спілкування зі ЗМІ.

"Коли я прилетів рік тому з приводу вирубки лісу, що я побачив?! Я побачив вирубку, діючу вирубку, ми відправили правоохоронців, як тільки вони не допускали різні бандитські угруповання туди, ми зупинили ці процеси. Мало того, ми бачили, як по області їхали машини, вивозили ліс. Я цього зараз не бачу. Від правоохоронців я отримую інформацію, що в принципі масштабні вирубки лісу в Харківській області припинені",- розповів Зеленський.

Володимир Зеленський / фото: сайт президента України
Володимир Зеленський / фото: сайт президента України

Нагадаємо, в липні 2019 року Президент Володимир Зеленський на вертольоті оглянув масштаби незаконної вирубки лісів в Харківській області і провів нараду з питань боротьби з незаконною природно-ресурсною господарською діяльністю в місцевому лісництві.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Зеленський сховався від дніпрян за спинами охоронців-боявся питань

Як повідомляє портал «Знай.иа» Відібрали патрони: Зеленського висміяли після чергової поїздки і " ручкання"

Також «Знай.иа " писав, що Козак, який позбавив Зеленського огірка, тепер у політиці: "вішатимуть на ліхтарях"