Сьогодні, 1 вересня, для харківських школярів пролунав перший дзвінок. Але через пандемію коронавірусу свято знань цього року пройшло без звичних для всіх святкових "лінійок".

Хоч навчання і почалося, але величезна кількість дітей і батьків ігнорують найпростіші карантинні вимоги.

Про це повідомили очевидці в групі "Х.Харків".

Наприклад, в ліцеї №27 про соціальну дистанцію і мови не йде. Також за інформацією автора фото, то в туалетах до того ж відсутнє водопостачання.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Соціальна дистанція в ліцеї №27. А тим часом, в туалеті навіть немає води",- написано в повідомленні. Хоч радує той факт, що діти не забувають носити маски.

Також недотримання дистанцій і відсутність масок на батьках і учнях помітили в школі Бойко.

А тут на кадрах 136 школа. І знову та ж картина, в масках практично нікого немає.

Нагадаємо, у Харкові 1 вересня школярів зібрали на масовому заході в парку, незважаючи на заборону проведення шкільної лінійки до Дня знань.

Захід у зв'язку з початком навчального року провели у міському Центральному парку культури та відпочинку імені М.Горького. Там зібралася величезна кількість школярів з батьками і вчителів.

Незважаючи на масове скупчення людей, яке не просто в навчальних закладах, а й взагалі в Україні заборонено правилами адаптивного карантину, харків'яни перебувають на святі без масок. Діти вільно спілкуються з однокласниками, сміються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ужгородським школярам видали маски і спирт-як відзначили в місті" карантинний " День Знань

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дніпровські школярі масово "забили" на маски і пішли у відрив 1 вересня

Також «Знай.иа " писав, що Київські школярі відсвяткували" карантинний " День знань-без квітів, зате в масках