У Харкові 1 вересня школярів зібрали на масовому заході в парку, незважаючи на заборону проведення шкільної лінійки до Дня знань.

Про це повідомляє "Обозреватель".

Захід у зв'язку з початком навчального року провели у міському Центральному парку культури та відпочинку імені М.Горького. Там зібралася величезна кількість школярів з батьками і вчителів.

Як видно на кадрах, то про дотримання соціальної дистанції не йде й мови.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Незважаючи на масове скупчення людей, яке не просто в навчальних закладах, а й взагалі в Україні заборонено правилами адаптивного карантину, харків'яни перебувають на святі без масок. Діти вільно спілкуються з однокласниками, сміються.

Нагадаємо, в середньоосвітній школі №129 в Дніпрі пройшов незвичайний День знань – учні та викладачі вбралися в костюми персонажів з фільму "Гаррі Поттер". Незважаючи на таке незвичайне торжество, керівництво школи постійно нагадувало учням і батькам про необхідність дотримуватися дистанції і надягати маски.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київські школярі відсвяткували" карантинний " День знань-без квітів, зате в масках

Як повідомляє портал «Знай.иа» Чернівецьких школярів закрили Вдома 1 вересня, батьки в жаху: "мінімум два тижні"

Також «Знай.иа " писав, що У Києві коронавірус пробрався до школи перед 1 вересня-ні дзвінка, ні першокласників з букетами