У Полтаві біля караоке-клубу дівчата влаштували жорстоку бійку, але майже ніхто на намагався їх розтягнути.

Про це повідомив портал "Полтавщина".

Конфлікт стався між п'яними компаніями. П'яні дівчата почали битися, валяючись на асфальті та тягаючи один одного за волосся.

На відеозаписі видно, що дві дівчини билися, а пізніше підбігла ще одна. Вона почала з особливою жорстокістю бити ногою по голові лежачу.

Поруч стояли хлопці і просто дивилися на те, що відбувається. Лише один намагався відтягнути дівчат. Але помітно, що хлопці між собою теж щось не поділили.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Очевидець розповів, що учасники бійки, швидше за все, знають один одного і вийшли назовні для з'ясування стосунків. Він намагався розвести тих дівчат, які влаштували бійку, при цьому навіть постраждала його дівчина.

Поліцейські вживають заходів щодо ідентифікації учасників правопорушення та притягнення винних до юридичної відповідальності.

У поліції попросили постраждалих і свідків звернеться до них із заявою.

За даним фактом слідчими Полтавського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 296 (хуліганство вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до 4-х років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Покупців АТБ жорстоко побили за кілька пляшок пива: охорона і поліцейські не розбиралися

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові футболісти влаштували мордобій на полі, фанати зацінили

Також «Знай.иа " писав, що Українські копи влаштували бійку з підлітками-чим ми краще Білорусі?