У Харкові збили пенсіонерку на пішохідному переході. ДТП сталася вдень 30 серпня на проспекті Гагаріна, біля готелю «Дружба», повідомили очевидці.

Пенсіонерка йшла по пішохідному переходу. Водій на автомобілі Chevrolet навіть не пригальмував і на швидкості просто збив стареньку з ніг. Після удару 81-річна жінка впала на асфальт. За попередніми даними, у жінки -переломи і забої, пише ГородХ.

Водій після скоєного навіть не зупинився і зник з місця ДТП.

Момент аварії зафіксував відеореєстратор водія, який проїжджав поруч. На кадрах видно, як бабуся йде по пішохідному переходу. В цей час синій Chevrolet збиває харків'янку і їде.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Втікач у розшуку. Родичі постраждалої жінки шукають свідків аварії. Будь-яку інформацію просять повідомити за телефоном: 0997172264 Богдан.

Вот и видео с места проишествия! У бабушки перелом голени и ушибы. Напомним, водитель скрылся с места ДТП!

Geplaatst door Харьков 1654 op Zondag 30 augustus 2020

Також водія розшукує і поліція. Інформація зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Львовом п'яний підліток підім'яв під колеса школяра-обидва на лікарняних ліжках

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі шумахер на BMW зніс стареньку з пішохідного переходу-тіло і кросівки розлетілися по всій дорозі

Також «Знай.иа " писав, що На Львівщині BMW та Opel не поділили дорогу-синок у морзі, мама з татом у лікарні