Стало відомо про те, що контррозвідка СБУ викрила в Харківській області військовослужбовця, який раніше співпрацював з бойовиками «ДНР».

Таким чином, повідомляється, що був викритий колишній бойовик терористичної організації ДНР», який на даний момент є військовослужбовцем українських Збройних сил.

Про це повідомили в прес-службі СБУ.

"У ході слідства встановлено, що житель Харківської області в липні 2014 року приєднався до незаконних збройних формувань терористичної організації "ДНР" на посаді стрілка у складі так званих «спецназу ДНР» і «батальйону «Оплот» він виконував обов'язки патрульного, охороняв підконтрольні бойовикам об'єкти і місцевість. За це харків'янин отримував щомісяця гроші в еквіваленті близько 5 тисяч гривень», — йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У жовтні 2014 року, практично шість років тому, бойовик захотів припинити співпрацю з терористами, і повернувся назад до Харкова. Там, він вступив до п'яти Збройних сил України.

На даний момент колишньому бойовику було повідомлено про підозру в тому, що він скоїв злочин, який передбачений статтею 258-3 Кримінального кодексу.

Нагадавши, День Незалежності на Донбасі: бойовики обладнали позиції у бік ЗСУ та влаштували провокацію напередодні

Як повідомляв портал "Знай.иа" , на Донбасі земля встелена вибухівкою - ЗСУ виявили понад 45 тисяч небезпечних "сюрпризів" від окупантів

Також "Знай.иа" писав, на Донбасі окупанти провокують ЗСУ на зрив " режиму тиші": стріляють з гранатомета і стрілецької зброї.