Поліцейські Харківщини розшукали зниклого 12-річного жителя Нововодолазького району.

Про це повідомила пресслужба поліції в Харківській області.

Як розповіли в поліції, хлопчика шукали майже добу. Для пошуку дитини було розгорнуто операцію за участю співробітників Управління карного розшуку, ювенальної превенції, особового складу районної поліції, волонтерів, мисливців та кінологів. Також у повітря підняли три літаки цивільної авіації.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція


Майже добу дитина бродила вулицями рідного села, після чого ховалася в лісопосадці. Хлопчик розповів, що пішов в магазин і по дорозі загубив гроші. У підсумку побоявся повертатися додому, бо думав, що його лаятимуть.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Додому повертатися не хотів, тому що боявся, що його будуть лаяти. Весь день неповнолітній блукав селом, а потім почав ховатися в посадці. Під час пошуків дитини місцеві жителі знайшли загублені гроші та передали працівникам поліції",- повідомили в поліції.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Поліцейські повернули неповнолітнього додому. З ним провели профілактичну бесіду.

Нагадаємо, 26 серпня в чергову частину Нововодолазького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що близько 09:00 12-річний житель села Станичне пішов в магазин і не повернувся. За словами матері, він ні з ким не сварився, раніше подібних випадків не було.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хмельничанка накачалася горілкою і нарвалася на копів: "дитина зникла!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві пропав світловолосий школяр у синіх шортах: "Знайдися, синочку!"

Також «Знай.иа " писав, що У Бердянську троє хлопчиків-сиріт втекли з санаторію, щоб не повертатися в дитячий будинок