У Харкові в районі Роганського житлового масиву вранці 27 серпня деякі водії мікроавтобусів не вийшли на маршрут.

Про це повідомили очевидці в соціальних мережах, опублікувавши відповідні фото і відео, пише NewsRoom.

На записі видно, що на одній з кінцевих зупинок за маршрутом 262-Е стоять близько 10 мікроавтобусів. На місці посадки вишикувалася черга з пасажирів, проте двері автобусів закриті і люди не можуть увійти всередину.

Директор транспортного підприємства, яке обслуговує маршрути в цьому районі, розповів, що збій в русі транспорту стався "через дії правоохоронців".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Поліція не дає нам працювати. Ми просимо пасажирів заповнювати салон автобуса наполовину, але люди не слухаються. Сідають на всі вільні місця і стають в проході. Багато людей входять без масок. Наші водії не мають права силою виганяти людей з салону. У підсумку хтось викликає поліцію. Приїжджають правоохоронці, бачать те, що відбувається і штрафують водіїв за порушення правил карантину. Сьогодні у всій Рогані автобуси простоювали з 07:20 до 08:00. Потім всі вийшли на маршрути. Наразі рух транспорту відновлено", - розповів керівник ПП "Транс-Сервіс" Андрій Бех.

Керівник автопідприємства "Немо ЛТД" також поскаржився на пасажирів. Його компанія обслуговує маршрути, які курсують від центру Харкова до Олексіївки і в лісопаркову зону. Адже часто від водіїв надходять скарги на пасажирів, які заходять в салон без масок. У таких ситуаціях крайнім залишається водій і на нього ж поліція виписує штраф.

Скільки водіїв порушили правила карантину і можуть заплатити штраф, поки невідомо. У поліції повідомили, що наразі інформації про кількість протоколів, складених сьогодні на водіїв маршруток немає. Правоохоронці здають звіти наприкінці дня. А про виписані штрафи за попередню добу пообіцяли розповісти пізніше.

Заступник мера Харкова з питань інфраструктури Євген Водовозов повідомив, що про інцидент, який стався вранці в селищі Рогань йому відомо.

"Сьогодні о 15:00 відбудеться робоча зустріч за участю автоперевізників Харкова, представниками "Укртрансбезпеки" та поліції. На ній ми будемо також розглядати ситуацію, що склалася"— сказав Водовозов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Експерти оцінили загрозу подорожчання пального через страйки в Білорусі

Як повідомляє портал «Знай.иа» Більше сотні шахтарів оголосили голодування в "ЛНР", бойовики застосовують проти них репресії

Також «Знай.иа " писав, що У вікна до Зеленського стукають розлючені далекобійники, шини на підхваті , - що зараз відбувається в центрі Києва