У Харкові ще два роки тому, 24 Вересня 2018 року зник 29-річний Андрій Сухно.

Про це повідомляється на сторінці пошукової групи "Мілена" в Facebook.

За словами матері, в той день він зустрівся з другом, а потім вони розійшлися.

"Мені друг Андрія сказав, що вони попрощалися біля метро "Олексіївська", а правоохоронцям він сказав іншу версію. Нібито вони разом поїхали на таксі на вулицю Ньютона і там розійшлися", - розповідає мати зниклого Жанна Павлівна.

29-річний харків'янин кілька місяців служив на Донбасі, де був стрільцем. В армію пішов добровольцем, так як "не міг спокійно дивитися на те, що відбувається в країні", — згадує Жанна Павлівна і додає, що із зони бойових дій син повернувся іншою людиною.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Він став якимось нервовим, міняв постійно роботу. Останнім часом працював експедитором. Правда, не говорив мені, де саме"— - повідомляє мама Андрія.

Через три дні після зникнення сина жінка написала заяву в поліцію. Чоловік і старший брат обдзвонили всі лікарні і морги. За словами правоохоронців, за кордон він також не виїжджав, пише МГ"Об'єктив".

"У нього дуже боліли руки. Став замкнутим, три дні взагалі ні з ким не розмовляв. А 24 вересня різко встав і пішов. І паспорта вдома не стало"— розповідає Жанна Павлівна.

Мати зниклого сподівалася, що дівчина сина знає, що сталося і куди він пропав, але і вона не розуміє, що могло статися.

Андрій був одягнений: у чорну замшеву куртку і штани, на голові була чорна бейсболка з жовтою емблемою, чорні кросівки з білими вставками.

Інформацію про зниклого просять повідомити в поліцію за номером "102" або на номер "гарячої" лінії пошуковиків: 068-777-0-112.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Запоріжжям зник хлопець з татуюванням у вигляді черепа-рідні не сплять місяць

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Львові загадково зник чоловік зі шрамами, рідні збилися з ніг- " вийшов з дому на хвилину"

Також «Знай.иа " писав, що У Запоріжжі підліток втік з лікарняної палати-тягне на пригоди