В Харкові почав роботу готель для екзотичних дрібних тварин і птахів.

Про це повідомили в Центрі поводження з тваринами, пише МГ Об'єктив.

Вихованці, яких господарі не зможуть взяти з собою у відпустку або подорож, будуть перебувати під наглядом ветеринара-екзотолога.

"Люди зверталися з таким проханням, тому що ми звикли до того, що коли ми їдемо у відпустку, виникає питання з ким залишити кота або собаку. Але деякі мають хом'яків, декоративних кроликів, папуг, а за ними також треба доглядати. Тому що взяти їх у відпустку не вийде, для таких тварин-це стрес"– розповіла прес-секретар Центру Ольга Голубєва.

Фото: Центр поводження з тваринами
Фото: Центр поводження з тваринами

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За її словами, за тиждень послугами готелю скористалися господарі двох папуг, ангорського кролика і домашнього щура. При цьому готель розрахований на самих різних "постояльців", в тому числі навіть змій. Послуга, стверджують в ЦОЖ, викликала інтерес серед харків'ян.

"Тварини перебувають під наглядом ветеринара-екзотолога. Лікар їх правильно годує, при необхідності і за бажанням власника тварини можна провести деякі косметичні процедури. Наприклад, кроликів можна вичесати", - розповіли в ЦОЖ.

Фото: Центр поводження з тваринами
Фото: Центр поводження з тваринами

Для розміщення в притулку тварини повинні бути обов'язково вакциновані.

За добу проживання в готелі з пташки або гризуна візьмуть 50 грн, за рептилію - 100 грн. Їжа та косметичні процедури входять у вартість.

Фото: Центр поводження з тваринами
Фото: Центр поводження з тваринами

Харчуватися вони можуть як кормами, заготовленими комунальниками, так і тим, що принесуть самі господарі. Готель працює цілодобово.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 39-річна Періс Хілтон пофарбувала собачок в" гламурні " кольори, зоозахисники в люті

Як повідомляє портал «Знай.иа» Бездомний собака постійно чекає стюардесу в готелі: поки не забрав його додому

Також «Знай.иа " писав, що На Київщині покажуть древніх тварин